Şanlıurfa'da YSP basına boykot uygulayacağını açıkladı!

Şanlıurfa’da bugün basın açıklaması yapmak istedikleri sırada polisle yaşanan arbedede gözaltına alınan üyelerinin bulunduğu Yeşil Sol Parti, yaşananları “terör operasyonu” olarak lanse eden basın kuruluşlarına boykot uygulayacağını açıkladı.

Şanlıurfa'da YSP basına boykot uygulayacağını açıkladı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valiliği, il genelinde basın açıklaması, toplanma, yürüyüş de dahil tüm açık alandaki etkinliklerin gece saat 23.59’a kadar yasak olduğunu duyurmuştu. 

Şanlıurfa’da Yeşil Sol Parti üyeleri de bugün öğle saatlerinde Kobani ve Rojava ile ilgili basın açıklaması yapmak istedi. 

Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önündeki açıklama öncesi polis ile göstericiler arasında arbede çıktı. Olayda 15’i yabancı uyruklu olmak üzere toplamda 35 kişi gözaltına alındı. 

Parti üyelerinin gözaltına alındığı olayı, ‘terör operasyonu’ olarak lanse eden basın kuruluşlarına boykot uygulanacağını bildiren Yeşil Sol Parti, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Partimizin önünde kolluğun müdahalesi sonucu çok sayıda arkadaşımız gözaltına alınmıştır.

Üzülerek belirtmek isteriz ki bazı basın kuruluşları bunu terör operasyonu olarak lanse etmiş ve arkadaşlarımıza terörist damgası vurmaya çalışmıştır.

İktidarın kirli propaganda yöntemlerini kullanan bu kuruluşları teşhir edeceğimizi ve etkinliklerimize katılımlarını reddedeceğimizi siz değerli Urfa basınına deklere ediyoruz”.

Şanlıurfa'da YSP basına boykot uygulayacağını açıkladı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.