Şanlıurfa'da başkan yardımcısı şantajcılarını trolledi!

Halfeti Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Dilek, yaklaşık iki yıl önce belediye ihalesinin devir işlemi yapılırken, makam odasında gizlice çekilmiş görüntülere tepki gösterdi. Dilek, şantajcı olduğunu öne sürdüğü kişilerin kendisine gönderdiği videoyu kendi şahsi sosyal medya hesabından paylaştı.

Şanlıurfa'da başkan yardımcısı şantajcılarını trolledi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halfeti Belediyesinin yüzme havuzu yapım çalışması pandemi sürecinde yaşanan ekonomik kriz sürecine denk gelmişti. Yüklenici firmalar Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile devir veya fesih işlemi gerçekleştiriyordu. Belediyenin havuz ihalesini alan firma ise farklı bir şirkete devir yolunu seçti.

Devir işlemleri yapılırken firmanın yetkililerinden birinin gizlice konuşmaları video kaydına almasına Halfeti Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Dilek, tepki gösterdi.

Halfeti Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Dilek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şahıs ve gruplarca şantaja uğradığını açıkladı. İki firma arasındaki devir teslim anında şahıslar tarafından çekilen gizli video kayıtlarını paylaşan Dilek, “Beytülmal şiarı ile belediyemizin menfaatlerini her zaman koruyacağım” dedi.

DİLEK: ŞANTAJA BOYUN EĞMEYECEĞİM

Kendisine şantaj amacıyla gönderilen videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan Dilek, hiçbir zaman şantajlara boyun eğmeyeceğini belirterek, şunları ifade etti:

“Hiçbir şantaja boyun eğmeyeceğim. Belediyemizin menfaatini beytülmal şiarı ile korumaya devam edeceğim. Bunun göstergesi olarak da etek altından kayıt olanların kaydını kendi hesabımdan paylaşıyorum. 
Bundan iki yıl önce Halfeti Belediyesinin yüzme havuzu yapım işi için ihalesini yaptığımız iş pandemi döneminde aşırı fiyat artışları nedeniyle Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yüklenicilere devir veya fesih hakkı tanınmıştı. Bu yüklenicide hakkını devirden yana kullanmak istemişti. Bahse konu devir işlemi resmî bir işlemdir. Etek altından yapılan bu kayıt ile sanki usulsüz bir ihale yapılıyor izlenimi verilmeye çalışılmıştır. Yapılan ihale değildir. Devir işlemidir. Videoda bahsi geçen konuşmalarda herhangi bir şekilde uygunsuz bir talebimiz olmadığı gibi, idaremizi de korumak amaçlı yapılmıştır. Kayıt altına alan şahıs ile ilgili Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk”.

 

Şanlıurfa'da başkan yardımcısı şantajcılarını trolledi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.