Bisiklet kulübü boykota katılanlarda mola kararı aldı

Göbeklitepe Bisiklet Spor Kulübü, 7 Ekim'den bu yana devam eden Gazze'deki İsrail saldırılarını kınadı.

Bisiklet kulübü boykota katılanlarda mola kararı aldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kulübün yaptığı basın açıklamasında, "Gazze'de yaşanan ve tüm dünyanın sadece izlediği soykırım çok sayıda sivil can kaybının yaşanmasına ve tüm insanlığın vicdanının derinden yaralamasına sebep olmaktadır" denildi.

Açıklamada, "Gazze'nin yoğun bombardımana tabi tutularak orantısız güç kullanılmasından ötürü bölgede ağır bir insanlık trajedisi yaşanmaktadır. Gazze'de kadınlar, çocuklar ve yaşlılar başta olmak üzere milyonlarca insan temel gıda, su, ilaç, tıbbi gereçler, akaryakıt ve enerji kaynaklarına erişemiyor. Ve bölge adeta ablukaya alınarak açık hava hapishanesine çevrilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Göbeklitepe Bisiklet Spor Kulübü, yaşananlara tepki olarak İsrail'e ait ürünlerin boykot edilmesi çağrısında bulundu. Açıklamada, "Tüm bu yaşananlar bizleri derinden etkilemektedir. Ve elimizden gelen en büyük yaptırım boykottur. Bu sebeple İsrail'e ait olan markalarin ürünlerini satın almayacağız. İlerleyen süreçlerde ise bu markaları satan yerlere uğramayacağız. Tüm ülkemizden de başkalarının haklarına saygı göstermek koşuluyla herkesin boykota davet edilmesine katkı sağlayacağız" denildi.

 

Bisiklet kulübü boykota katılanlarda mola kararı aldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.