Şanlıurfa’da il müdürüne komplo kuruldu

Şanlıurfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy, popüler paylaşım ağında kendisinin olduğu iddiasıyla paylaşılan müstehcen görüntülerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Şanlıurfa’da il müdürüne komplo kuruldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Tarım Müdürü olarak yaklaşık iki ay önce atanan Mehmet Aksoy hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. 

Popüler sosyal paylaşım ağlarından birinde yayınlanan görüntülerde, Şanlıurfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy’un simasına benzerliğiyle dikkat çeken şahsın bir kadınla videosu yer alıyor. Müstehcen videonun altında yer alan ifadesinde kadın, Aksoy tarafından tehdit edildiğini ileri sürüyor.

Videonun altına, “Beni yanına danışman olarak almak vaadiyle duygularımla oynayan peygamberler şehri olan Urfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy, beni tehdit ediyor. Lütfen bana sahip çıkın. Can güvenliğim yok”  notu düşülmüş durumda. 

 

“ŞANTAJ YAPMAK AMACIYLA KURGULANMIŞ”

Gazete İpekyol’un ulaştığı Şanlıurfa İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri, görüntüleri yalanlayarak Mehmet Aksoy’un savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti. 

Şanlıurfa İl Tarım Müdürlüğü yetkilisi, “Sayın İl Müdürümüz Mehmet Aksoy’un bu görüntülerle hiçbir ilgisi yoktur. Çok iyi bir şekilde kurgulanmış, montajlanmış görüntüler bunlar. Şantaj yapmak amacıyla kurgulanmış. Aksoy’un müdür olmasını hazmedemeyenler öyle akıl almaz bir yola tutundular. Görüntüler için gerekli yerlere müracaatımızı yaptık. Cumhuriyet Savcılığına da suç duyurusunda bulunduk.” ifadelerini kullandı.  

Resmi Gazete’de 15 Eylül’de yayımlanan kararnameyle, Tarım ve Orman Bakanlığı teşkilatında çok sayıda il müdürü görevden alınmış, Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy atanmıştı. 

Şanlıurfa’da il müdürüne komplo kuruldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.