Şanlıurfa'da diş hastanelerinde gece poliklinikleri açılacak

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret etti.

Şanlıurfa'da diş hastanelerinde gece poliklinikleri açılacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında Başhekim Dt. Osman Çadırcı'dan bilgi alan Solmaz, hastane yönetimi ile birlikte hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik istişarelerde bulundu.

Solmaz, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin modern teknolojik cihazlarla donatılmış ve uzman kadrosuyla vatandaşlara hizmet verdiğini söyledi.

Hastanede yapılan tedaviler arasında il için önemli olan genel anestezi ve sedasyon ile ameliyathane ortamında engelli bireylere ve çocuk hastalara diş tedavisi yapıldığını belirten Solmaz, "Birçok ADSM ve ADSH'larda yapılmayan bu hizmet ve implant uygulaması ile çevre illere de hizmet vermekteyiz. Dolgu, kanal tedavisi, diş eti tedavisi, diş protez tedavisi ve çene cerrahları tarafından komplikasyonlu, gömülü diş çekimleri uygulamaları gibi birçok işlem yer almaktadır. Tedavi için hastaneye başvuran vatandaşlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını önemsiyoruz." dedi.

Yöneticiler ile yapılan istişareler sonucunda daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebileceğini değerlendirdiklerini ifade eden Solmaz, "Kısa süre içerisinde diş hastanelerimizde gece poliklinikleri açarak halkımızın muayene olmak için randevu sürelerini en azamiye indirmeyi planlamaktayız." diye konuştu.

Solmaz, diş kliniklerini ziyaret ederek diş hekimlerinin Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftalarını kutladı. Sağlık personelinin dilek ve temennilerini dinledi. Tedavi gören hastaların da durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şanlıurfa'da diş hastanelerinde gece poliklinikleri açılacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.