Bırakın dünyayı çocuklar yönetsin! Şanlıurfalı Muhammet'in merhameti herkese lazım

Şanlıurfalı küçük Muhammet, doğum felci geçiren ineğinin başında gözyaşlarına boğuldu. Ahırda ineğini o halde gören çocuk, ineğine zarar gelmesinden korkarak ağlamaya başladı. Gözyaşı döken çocuğun görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Muhammet, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın da takdirini kazandı.

Bırakın dünyayı çocuklar yönetsin! Şanlıurfalı Muhammet'in merhameti herkese lazım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfalı küçük Muhammet, doğum felci geçiren ineğinin başında gözyaşlarına boğuldu. Ahırda ineğini o halde gören çocuk, ineğine zarar gelmesinden korkarak ağlamaya başladı. Görüntüleri sosyal medyada paylaşılan çocuk, "dünyayı çocuklar yönetsin" yorumlarına neden oldu.

Muhammet, her sabah olduğu gibi o gün de ahıra ineği kontrol etmeye gitti. Ancak bu sefer ineği doğum felci geçirmiş halde buldu. İneğine zarar gelmesinden korkarak gözyaşlarına boğulan çocuk, veteriner ve aile üyelerinin sakinleştirme çabalarına rağmen uzun süre ağlamaya devam etti.

Veteriner, ineği iyileştireceğini söyledi. İneği kontrol eden Muhammet, "Gözlerinden yaşlar geliyor." dedi. 

"MERHAMET, GÖRENİN DE GÖSTERENİN DE KALBİNİ ISITIR"

Şanlıurfalı küçük Muhammet, doğum felci geçiren ineğinin başında gözyaşlarına boğuldu. Görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Muhammet, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın da takdirini kazandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da sosyal medya hesabından Muhammet'e destek verdi. Bakan Yumaklı, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Merhamet, görenin de gösterenin de kalbini ısıtır. Muhammet de bugün bizlerin kalbini ısıttı...  Minik yavrumuzun gözyaşları ineğinin iyileşmesiyle yerini mutluluğa bıraktı. İneği tedavi eden veteriner hekim kardeşimizin emeğine sağlık.”

Muhammet'in gözyaşları sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kullanıcı, sosyal medyada paylaşılan bu görüntülere "dünyayı çocuklar yönetsin" yorumunda bulundu.

Bırakın dünyayı çocuklar yönetsin! Şanlıurfalı Muhammet'in merhameti herkese lazım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.