Şanlıurfa'da bir ilk: Atölyeler ile bütçeden tasarruf sağlanıyor

Haliliye Belediyesi tarafından kurulan atölyeler ile kameriye, bank ve piknik masaları artık belediye bünyesinde üretiliyor. Parklara kazandırılan kamelyalar ile yeni yaşam alanları oluşturulurken, ağaçlandırma çalışmalarıyla da yeşil alanlar artırılıyor.

Şanlıurfa'da bir ilk: Atölyeler ile bütçeden tasarruf sağlanıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Haliliye Belediyesinin şehre kazandırdığı kameriye, bank ve piknik masalarının üretimi hızla sürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Üreten Belediye” anlayışıyla çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bünyesinde kurduğu ahşap ve metal-iş atölyesinde çalışmalarına devam ediyor. Belediye bünyesinde kurulan ahşap ve metal-iş atölyesi ile ustalar tarafından çeşitli aşamalardan geçen kameriye, bank ve piknik masaları, kullanma hazır hale getirilerek, parklara kazandırılıyor. 

Haliliye Belediyesi tarafından kısa süre içerisinde parklara monte edilerek, vatandaşların kullanımına sunulan kameriye, bank ve piknik masalarının sayısı ise bin 220’ye ulaştı. Üretimin durmadığı ahşap ve metal-iş atölyesinde; 600 oturma bankı, 350 piknik masası ve 270 kamelya üretildi. 

Şanlıurfa’da bir ilk olan atölyeler ile seri üretime devam eden Haliliye Belediyesi, bir yandan hizmette hızlı işleyişi bir yandan da üretimi destekleyerek, yıllık bütçeden tasarrufu sağladı. 

Öte yandan; üretilen kamelya, bank ve piknik masaları ile parklarda ailelere keyifli zaman geçirecekleri yeni yaşam alanları oluşturulurken, ağaçlandırma çalışmaları ise sürüyor. İlçeye yeni kazandırılan ve mevcut parklardaki yeşil alanın artırılmasına yönelik çalışmalar ile ağaçlar toprakla buluşturuluyor.

Şanlıurfa'da bir ilk: Atölyeler ile bütçeden tasarruf sağlanıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.