Ekibine ilk konuşmayı yaptı: "Düzensizliği ortadan kaldıracağız"

Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için açıklanmasının ardından ilk açıklamasında, "İstanbul'un bu karmaşa ve düzensizliğini, insanlarımızın deprem riski kaygısını her birlikte ortadan kaldırmak için tüm ekibimizle sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacağız" dedi.

Ekibine ilk konuşmayı yaptı: "Düzensizliği ortadan kaldıracağız"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını yarın kamuoyuna tanıtacak olan AK Parti, İBB Başkan adayı olarak eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'ı seçti.

Kurum, yaptığı açıklamada, "İstanbul'un 16 milyon nüfusuna hizmet etmek için yola çıktık. İstanbul'un bu karmaşa ve düzensizliğini, insanlarımızın deprem riski kaygısını her birlikte ortadan kaldırmak için tüm ekibimizle sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacağız. İstanbul'un tarihine, kültürüne, değerlerine sahip çıkarak, İstanbul'u yeniden yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Murat Kurum'un adaylığı, İstanbul'da mevcut Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile zorlu bir yarışın yaşanacağını gösteriyor.

Ekibine ilk konuşmayı yaptı: "Düzensizliği ortadan kaldıracağız"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.