Akçakale’de acilde muayene kabusa döndü! Doktor eksikliği iddiası

Akçakale Devlet Hastanesinde doktor eksikliği nedeniyle acilde uzun süre beklediklerini belirten hasta ve hasta yakınları mağdur olduklarını iddia etti. Yetkililerin bu konuda duyarsız kaldığını ileri süren hasta yakınları acil ve diğer polikliniklerde doktor eksikliğinin giderilmesini talep etti.

Akçakale’de acilde muayene kabusa döndü!  Doktor eksikliği iddiası

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bulunan devlet hastanesinin acil bölümü ve polikliniklerde, doktor yetersizliği nedeniyle hasta ve hasta yakınlarının  mağdur olduğu iddia edildi.

Hasta yakınları hastalarının tedavisini yapmak üzere hastaneye başvurdukları ancak kayıt sonrası muayene için uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını dile getirdi. Bu konuda maddi durumu iyi olanlar Şanlıurfa'ya giderken iyi olmayanlar da hastasıyla birlikte hastanenin içinde çaresizce bekliyor.

Hasta ve hasta yakınları, yetkililerin bu konuda duyarsız kaldıklarını acil ve diğer polikliniklerde doktor eksikliğin giderilmesini talep etti.

Bu konuda çocuğu rahatsız olan Yasin Ay adlı vatandaş sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı:

"Duyarlı arkadaşlar lütfen bu halkın haklı talebini yetkililere duyurmak için paylaşım yapmaya davet ediyoruz. Korkmayın paylaşım sahibi benim sizlere bir şey olmaz hasta olan benim çocuğum.

Halkın temsilcileri olarak seçtiğimiz vekillerimiz ne zaman gereğini yapacaklar çok merak ediyorum. Çocuklarda salgın grip var kusma, ateş ve bademcik iltihabı var. Akçakale devlet hastanesi KBB uzmanı randevu alamıyoruz tek doktor, acilde desen izdiham. Küçük yavrular ne kadar dayanabilir. Benim çocuğumun ACİLDE muayene olabilmesi için 100 kişiyi beklemeli...

Sizinkilerin çocukları hasta olsa doktor sıkıntısı olmaz özel de olur sıra önceliği de sizin olur."

Akçakale Devlet Hastanesinde şu anda kardiyoloji, genel cerrah ve cildiye doktorun olmadığını ayrıca MR endoskopi ve anjiyo yapacak cihazlarında bulunmadığı  iddia edildi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünden konuya ilişkin henüz açıklama yapmadı.

 

 

Akçakale’de acilde muayene kabusa döndü! Doktor eksikliği iddiası

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.