Çelik: Şanlıurfa'yı turizm merkezi haline getireceğiz

Hilton Garden Inn Şanlıurfa'nın yeni müdürü Erhan Çelik, 17 yıllık turizm kariyerini Şanlıurfa'da sürdüreceğini ve şehrin turizm potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çalışacağını söyledi.

Çelik: Şanlıurfa'yı turizm merkezi haline getireceğiz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hilton Garden Inn Şanlıurfa'nın yeni müdürü Erhan Çelik, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Çelik, turizm sektörünün istihdama katkısının yanı sıra kişiler arası diyaloğu geliştirerek ülkeleri ve toplumları birbirine yaklaştırdığını ve bölge turizmine katkı sağladığını ifade etti. 

Hilton Garden Inn ailesi olarak Şanlıurfa'daki yüksek turizm potansiyelinden en üst düzeyde fayda sağlamak istediklerini vurgulayan Çelik, şunları söyledi:

"Bu faydayı sağlarken sektörün gerektirdiği adımları uygulamak yanı sıra Şanlıurfa'da ne gibi yenilikler yapılabilir, şehrimiz ve sektörümüz nasıl daha canlı hale getirilebilir bunların planlamalarını yapıyoruz. Otelimiz turizm sektöründe verimli, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme hedeflemektedir. Bu noktada ilk hedeflerimizden birisi olan yerel acenta ve paydaşlarımızı daha ön planda görmenin bizleri daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz."

 Erhan Çelik

Turistik tesislerin civarında yer alan esnaf ve sektörlerin de turizm faaliyetlerinden daha fazla faydalanmasını sağlayıp tanıtım yolu ile markalaşmış destinasyonlar oluşturmak istediklerini kaydeden Çelik, en büyük hedeflerinin ise kapsamlı bir tanıtım stratejisi çerçevesinde, yeni bilgi ve iletişim teknolojilerinden ve sosyal medyadan faydalanarak Şanlıurfa'yı daha iyi tanıtma ve potansiyelinin üzerinde bir noktaya getirmek olduğunu söyledi.

Çelik, "Şunu belirtmeliyim ki bu noktada değerli basın mensuplarımızın desteği bizler için son derece kıymetli. Umuyorum ki yeni görevim otelimiz ve Şanlıurfa için güzellikleri beraberinde getirir. Yeni adımlar atma, yenilikler getirme noktasında sizlerin de kıymetli desteği ile Şanlıurfa'yı turizmin merkezi haline getirebiliriz." diye konuştu.

Çelik, bu vesile ile deprem, sel gibi sıkıntılı bir dönemden geçen Şanlıurfa'nın bir an önce normale dönmesini arzu ettiğini ve ilerleyen dönemlerde daha canlı, aktif ve turizm girdisi yüksek bir şehir inşa etmeyi temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Çelik: Şanlıurfa'yı turizm merkezi haline getireceğiz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.