Başkan Baydilli seçim beyannamesini açıkladı

Karaköprü Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli 31 Mart seçimleri öncesi vatandaşlara hitap ederek seçim beyannamesini açıkladı. Başkan Baydilli, kendisine verilen desteğe teşekkür ederken daha fazla hizmet sözü verdi.

Başkan Baydilli seçim beyannamesini açıkladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Karaköprü Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi bir video ile vatandaşlara hitap ederek seçim beyannamesini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile tekrar aday gösterilen Başkan Baydilli, Karaköprü’yü kalkındırmak için 8,5 yıldır hizmet ettiklerini ve bundan sonra da en iyi hizmeti sunma adına gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. 

Başkan Baydilli seçim beyannamesinde şu ifadeleri kullandı: 

“Değerli Karaköprülü hemşerilerim, 

Yaklaşık 8,5 yıllık başkanlık sürecimizde Karaköprü’müz kalkındırmak ve daha güzel bir ilçeyi vatandaşlarımıza sunmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf ettik. 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimlerde cumhurbaşkanımız ve partimizin onayı ile tekrardan Karaköprü’müze hizmet etmek için aday gösterildik. Teveccühleri için sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Güneydoğu’nun parlayan yüzü olan Karaköprü hizmetin en iyisine layıktır. İnşallah 31 Mart günü sizin desteğinizle seçildikten sonra ilçemizin kalkınmasını sürdürmesi için hizmetlerimizi ve projelerimizi artırarak devam edeceğiz. Bismillah diyerek başladığımız bu yolda inşallah yaptığımız her çalışmayı Elhamdülillah diyerek tamamlayacağız. 

Biz 8,5 yıldır olduğu gibi Karaköprü ’ye hizmet etmeye talip olduk ve bu yolda gece gündüz demeden, tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz. İnşallah milletimizin de desteğiyle tekrar görevi devralacağız, hep birlikte ilçemizi güzelleştirip geliştirmeye devam edeceğiz.  Bu yolda desteklerini ve dualarını bizden esirgemeyen kıymetli vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum. İnşallah bundan sonra da Karaköprü bize biz de Karaköprülü hemşerilerimize emanetiz.”

Başkan Baydilli seçim sürecinin ülkeye, Şanlıurfa’ya ve Karaköprü’ye hayırlı olmasını sözlerine ekledi.

Başkan Baydilli seçim beyannamesini açıkladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.