Partiler arası trafik işte böyle kafa karıştırdı! Gülmek serbest

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti Yalvaç Belediye Başkan adayı Sürmeli Yağcı'nın tanıtım konuşması sırasında ilginç bir olay yaşandı. AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gencer Kondal, konuşma esnasında dikkat çeken bir gaf yaparak, "AK Parti belediyeciliğine son veriyoruz. Bundan sonra AK Parti belediyeciliğiyle nemalanmalarına vesile olacağız" şeklinde bir ifade kullandı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Partiler arası trafik işte böyle kafa karıştırdı! Gülmek serbest

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti Yalvaç Belediye Başkan adayı Sürmeli Yağcı'nın tanıtım konuşması sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı. 

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gencer Kondal, konuşma esnasında bir gaf yaparak, "AK Parti belediyeciliğine son veriyoruz. Bundan sonra AK Parti belediyeciliğiyle nemalanmalarına vesile olacağız" şeklinde bir ifade kullandı.

Kondal'ın bu sözleri, alandakileri şaşkına çevirdi ve bir süre gülüşmelere neden oldu. Yaşanan bu kafa karışıklığı, partiler arası kazaların nadir görülen bir örneği olarak değerlendirildi.

Bu olay, seçim sürecinde yaşanan gerginliğin arasında bir nevi mizahi bir soluk olarak değerlendirilirken, sosyal medyada da  gündem olan Kondal, birçok kullanıcı tarafından espri konusu yapıldı.

 

Partiler arası trafik işte böyle kafa karıştırdı! Gülmek serbest

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.