Eski başkan adayı Baydemir: Urfa halkı emaneti DEM Partisine verecektir

BDP’nin 29 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Şanlıurfa Belediye Başkan adayı olan Osman Baydemir, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Baydemir, videosunda Şanlıurfa için değişimin zamanının geldiğine vurgu yaparak, DEM Partiye destek istedi.

Eski başkan adayı Baydemir: Urfa halkı emaneti DEM Partisine verecektir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), 29 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Şanlıurfa Belediye Başkan adayı olan Osman Baydemir, 31 Mart’taki yerel seçimlerinde, DEM Partisine destek istedi.

Baydemir, Şanlıurfa için değişimin zamanının geldiğine vurgu yaparak, DEM Partiye destek istedi. 

Baydemir, videosunda şunları kaydetti: 

“Hani derler ya terazinin rahtı ve her şeyin bir vakti vardır. İşte vakit artık değişim vaktidir. Urfa Büyükşehir belediyesinden ilçe belediyelerine kadar. Yani Siverek'ten Hilvan'a, Viranşehir'den Harran'ına Akçakale’sine... Urfa halkı bir bütün olarak hizmeti, büyük hizmeti hakkediyor. Büyük hizmet için büyük bir değişme ihtiyaç var. Emaneti haramzadelerden alıp yedi eminlere verme vakti gelmiştir. Urfa Büyükşehir belediyesi eş başkan adaylarımıza ve tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza içtenlikle başarı diliyorum. Buradan size destek ve dayanışma mesajlarımı gönderiyorum. Ben inanıyorum ki Urfa halkı değişimden yana tavrını ortaya koyacaktır. Urfa halkı Emaneti bir kez daha evlatlarına, hak eden yedi eminlere yani DEM Partisine verecektir”.

Eski başkan adayı Baydemir: Urfa halkı emaneti DEM Partisine verecektir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.