Mehmet Kuş ilçedeki köylülerin desteğini aldı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçim çalışmaları kapsamında, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve belediye meclis üyesi adaylarıyla kırsal mahalleri ziyaret etti.

Mehmet Kuş ilçedeki köylülerin desteğini aldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye bağlı Bakırtaş, Beşat, Bulduk, Dolutepe, Kubacık, Mihraplı, Tuzluca, Umuroba, Vergili, Yardımcı ve Yaşar köylerinde yaşayan vatandaşlarla sabah başlayan buluşmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

Mehmet Kuş’a, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve belediye meclis üyesi adaylar eşlik etti.

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşların desteğini alan Mehmet Kuş, gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti.

AK Parti belediyeciliğinin artık bir marka değer olduğunu dile getiren Kuş, “Belediyecilik anlayışımızda halkın ihtiyaçlarını birlikte belirlemek, ihtiyaçları gidermek ve çözüm üretmek var. Hamdolsun beş yıllık görev süremiz boyunca bunun gayretinde olduk. Bugün ziyaret ettiğimiz kırsal mahallelerimizde halkımızın bu hizmetlerimizi takdir ettiğini gördük. İnşallah, 1 Nisan sabahı itibariyle ilçemizde yaşayan tüm insanlarımızın hizmetinde olmaya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Mehmet Kuş ilçedeki köylülerin desteğini aldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.