Vali Şıldak: Meslek liseleri güzide eğitim kurumları olacak

Eğitim kurumları ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

Vali Şıldak: Meslek liseleri güzide eğitim kurumları olacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim kurumları ziyaretlerine devam eden Vali Hasan Şıldak’ın cuma günü öğleden sonra adresi Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okul ziyaretinde ilk olarak bahçede öğrenci grupları ile bir araya gelen Vali Şıldak, okulun eğitim yönünden geniş kapsamlı bir kampüs olduğuna dikkat çekerek mesleki eğitimin önemine değindi. Ardından atölyeleri gezen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şıldak, nitelikli insan gücünün ülke ekonomisine katkısında meslek liselerinin önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Daha sonra dersliklerde öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Vali Şıldak, öğretmenlerle de bir araya gelerek okul hakkında bilgiler aldı. Buluşmasında Vali Şıldak, “30 dönümlük arazi üzerine kurulu okulumuzun etkin ve nitelikli eğitim anlayışı bizi çok mutlu etti. Okulumuz mesleki eğitim alanında ilimizin en güzide okulu olarak kendini gösteriyor. Meslek Liseleri Bakanlığımızın da gündeminde olan bir konu. Hangi modelin uygulanması yönünden daha başarı elde edilir yaklaşımı ile geçtiğimiz ay ilimizde bir çalıştay düzenlendi. Verimli bu buluşmalarla ben inanıyorum ki veli ilgisinin de yaklaşımı ile Meslek Liseleri tıpkı bir dönemlerde olduğu gibi güzide eğitim kurumları olacak ve öğrencilerin girebilmek için yarışacağı adresler olacaktır. Ben tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi. 

Vali Şıldak, konuşmasında özellikle Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’ne de (BİGEP) değinerek, Şanlıurfa’daki eğitim kalitesini gerek fiziki olarak gerekse akademik olarak daha da üst sınırlara taşımakta kararlı olduklarını söyledi.

Vali Hasan Şıldak, okul temaslarının ardından Abide mevkiinde Ali Şelli Parkı ve Atatürk Bulvarı güzergahında vatandaşlarla bir araya geldi. Güzel havanın tadını çıkaran vatandaşlarla bol bol sohbet eden Vali Şıldak, çay ikramlarına da eşlik etti.

Vali Şıldak: Meslek liseleri güzide eğitim kurumları olacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.