Şanlıurfa'da böyle bir uygulamanın olmasını ister miydiniz?

Şanlıurfa trafik kurallarına uymama, ihlaller ve kazalar bakımından Türkiye'de ilk sıralarda yer alan kentlerden biri. Genel olarak birçok sürücünün trafik kurallarına uymadığı ve trafiği tehlikeye attığı kentte, yayalar da en az sürücüler kadar kazalara sebebiyet veriyor. Peki Şanlıurfa'da yayalar için böyle bir uygulama olmasını ister miydiniz?

Şanlıurfa'da böyle bir uygulamanın olmasını ister miydiniz?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Türkiye'de karayolu ağı istatistiklerine göre trafik kurallarına uymama, ihlaller ve kazalar bakımından Şanlıurfa ilk sıralarda yer alan kentlerden biri.

Aşırı hızla araç kullanma, kırmızı ışık ihlalleri, şerit değiştirirken kurallara uymama, hatalı şekilde veya yasak olan yerlere park etme, geçiş önceliğine uymama gibi sıralayabileceğimiz birçok neden kentin trafik problemini içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

Kentteki sürücülerin trafik kurallarına uymadığı ve trafiği tehlikeye attığı kentte, yayalar da en az sürücüler kadar kazalara sebebiyet veriyor.

Aniden yola atlama, ışıklara dikkat etmeme, kulaklık takıp yüksek sesle müzik dinleme ve etrafına dikkatli bakmama gibi birçok nedenle yayalar trafikte kazalara davetiye çıkarıyor.

Yapay zeka ile canlandırılmış bu uygulama sosyal medyada yayınlandı ve birçok kente gerekli olan uygulama yorumları aldı.

Peki Şanlıurfa'da yayalar için böyle bir uygulama olmasını ister miydiniz?

Şanlıurfa'da böyle bir uygulamanın olmasını ister miydiniz?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.