Eyyübiye’de geleceğe yatırım!

Eyyübiye’de geleceğe yatırım!

Başkan Kuş ve beraberindeki heyet, eğitim merkezlerinde sınavlara hazırlanan gençleri ziyaret etti.

reklam alanı
Eyyübiye’de geleceğe yatırım!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Kaymakamı Yusuf Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ile birlikte Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversite sınavı hazırlık sınıfları, etüt salonları, bilgisayar salonu, Kur’an kursu ve müzik atölyesinde eğitim gören gençlerle bir araya gelip sohbet eden Başkan Kuş ve beraberindekiler, gençlere eğitim konusunda tavsiyelerde bulunarak, başarılı olmaları için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ev ortamı yerine kütüphane veya etüt merkezlerinde ders çalışmanın daha verimli olduğunu belirten kaymakam Turan, kendi öğrencilik yıllarında nasıl ders çalıştıklarını anlattı. 

KAYMAKAM TURAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ

Her bir gencin hedeflerine ulaşması için çok çalışması gerektiğini ifade eden Kaymakam Turan, “Ev haricinde böyle imkanların olması gerçekten büyük bir nimet. Allah gönlünüze göre okullar, fakülteler ve gönlünüze göre meslekler nasip eder. Sabretmek ve çalışmak sizlere, bu tür ortamları sağlamak da belediyelerimize, bakanlıklarımıza, devletimize düşüyor. Allah’a şükür buradayız. Güzel bir bina. Umarım Eylül ayından itibaren yeni gençlik merkezi ve spor salonu da tamamlanır, daha çok öğrencimize hizmet sunmaya başlar. Sabrınızın devamını ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Eyyübiye Belediyesi sınav hazırlık merkezleri, gençlik merkezleri ve eğitim otakları sayesinde yüzlerce öğrencinin üniversite hayallerine kavuştuğunu ve bu nedenle büyük bir ilgi gördüğünü belirten Başkan Kuş da Onikiler Mahallesinde yapılacak gençlik merkezi ve spor salonunun temelini şubat ayında atmayı planladıklarını söyledi.

 

Eyyübiye’de geleceğe yatırım!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.