Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçede yeşil alanların artırılması ve mevcut parkların daha estetik bir görünüme kavuşması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, Doğukent Mahallesine kazandırılan yeni parkta baharın gelmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışması yapıldı.
Ağaç ekim programına Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bakır Kama ile Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Arslan da katıldı.
Gerçekleştirilen çalışma kapsamında park alanına çınar, çam ve sığla başta olmak üzere farklı türlerde çok sayıda fidan dikildi.
Dikilen ağaçların büyümesiyle birlikte parkın hem daha yeşil bir görünüme kavuşması hem de mahalle sakinlerinin doğayla iç içe vakit geçirebileceği bir yaşam alanı oluşturulması hedefleniyor.
Fidanların toprakla buluşturulduğu programda, ilçede yeşil alanların artırılması amacıyla ekiplerinin çalışmalarını sürdüreceği belirtilirken, ağaçlandırma çalışmalarının yıl boyunca devam edeceği ifade edildi.

0 Yorum