Şanlıurfa'da muhtar parası ödenen parkı istiyor

Şanlıurfa'da muhtar parası ödenen parkı istiyor

Şanlıurfa’da Mahalle Muhtarı Ümit Hanca, yıllardır yapımı beklenen park projesi için Bakanlıktan iki kez ödenek alındığını öne sürerek, buna rağmen projenin hayata geçirilmediğini iddia etti.

Şanlıurfa'da muhtar parası ödenen parkı istiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesinde yıllardır yapımı beklenen park projesinin hayata geçirilmemesi mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

HANCA: BAŞKAN DEFALARCA SÖZ VERDİ

Gazeteipekyol.com’a konuşan Şanlıurfa Tüm Muhtarlar Federasyonu Başkanı, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Selçuklu Mahallesi Muhtarı Ümit Hanca, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un parkın yapılacağına dair defalarca söz verdiğini ancak projesi hazır ve ödeneğinin alınmasına rağmen bugüne kadar herhangi bir çalışmanın başlatılmadığını ileri sürdü.

“ÖDENEKLER ALINDI AMA ÇALIŞMA YOK”

Park alanı için gerekli ödeneğin iki kez bakanlıktan alınmasına rağmen herhangi bir çalışmanın başlatılmadığını iddia eden Hanca, şu ifadeleri kullandı:

“Son iki dönemdir Başkan Kuş, ‘Yapacağım’ diye söz veriyor ama bir türlü yapmıyor. Son 1,5 yıldır da projesi bittiği halde başlanmadı. Orayla ilgili Bakanlıktan iki kez ödenek alındı. Ödenek alınmasına rağmen başkan çalışmayı başlatmıyor. Geçen yıl mahalleye hem park hem de içerisinde iki ya da üç katlı bir gençlik merkezi inşa edileceği söylendi. Bunun ödeneği de Bakanlıktan alındı. Ancak bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmadı.”

"MAHALLE SAKİNLERİNİN SABRI TAŞTI"

Bölgedeki boş alanın uzun süredir atıl durumda olduğunu ifade eden Hanca, çevre kirliliği nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu dile getirerek, “O bölge kayalık ve taşlık. Taşlar sürekli sokağa dökülüyor. İnsanlar sinekten ve kötü kokudan duramıyor. Mahalle sakinleri artık umudunu kesmiş durumda. Verilen sözler yerine getirilmedi, vatandaşın sabrı taştı.” diye konuştu.

Hanca, son olarak mahalle sakinlerinin park ve gençlik merkezi projesinin bir an önce hayata geçirilmesini beklediğini söyledi.

Şanlıurfa'da muhtar parası ödenen parkı istiyor
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.