Urfaspor son hazırlık maçında galip

Şanlıurfaspor, Bolu kampının son hazırlık maçında Boluspor karşısında Muhammet Aslantaş'ın iki güzel golü ile karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Urfaspor son hazırlık maçında galip

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023-2024 sezonunda Trendyol 1.Ligi'nde mücadele edecek Şanlıurfaspor, yaklaşık bir ay süren kamp döneminin son gününde Boluspor ile hazırlık maçına çıktı. Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor, her iki yarıda kaydettiği birer golle karşılaşmadan 2-0'lık skorla ayrıldı.

Teknik Direktör Efe İnanç'ın taktik verdiği Şanlıurfaspor'da golleri 45. ve 57. dakikada Muhammet Aslantaş kaydetti. Maçta futbolcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, takım içerisindeki uyum takdir topladı.

BAŞKAN İZOL VE YÖNETİM MAÇI İZLEDİ

Takımın Bolu'daki kamp sürecini takip eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol ve yönetim de Atatürk Stadına gelerek karşılaşmayı izleyen isimler arasında yer aldı. Maçın ardından oyuncuları tebrik eden Başkan İzol, "Her geçen gün daha da iyi olacağız. Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor'umuz her zaman en iyisini hak ediyor. Bizler de bu başarının elde edilebilmesi için var gücümüzle çalışmaya ve takımımızın yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Urfaspor son hazırlık maçında galip

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.