BESYO kursu öğrencileri özel yetenek sınavlarına giriyor

Viranşehir Belediyesi'nin açmış olduğu BESYO kurslarına katılan gençler, özel yetenek sınavlarına girmeye başladı.

BESYO kursu öğrencileri özel yetenek sınavlarına giriyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından uzman eğitmenler eşliğinde Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksinde organize edilen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) hazırlık kurslarında eğitim gören çok sayıda öğrenci, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde BESYO özel yetenek sınavına girmeye başladı.

Antrenörlerin rehberliğinde özel parkurlarda sıkı bir şekilde çalışarak sınavlara hazırlanan gençler, bu kurslarda farklı aşamaları içeren parkurlarda geleceğe yönelik becerilerini geliştirmek için, Trabzon, Rize, Giresun, Bingöl, Yozgat, Batman, Kırşehir, Konya, Mardin, Van ve Tunceli gibi şehirlerde özel yetenek sınavına girdi.

Her üniversitenin farklı tarihlerde gerçekleştirdiği yetenek sınavlarının Eylül ayının son haftasına kadar devam edeceği belirtildi.

Viranşehir Belediyesin desteğiyle gerçekleştirilen bu kurslar sayesinde gençler, özel yetenek sınavlarında daha güvenli ve etkili bir şekilde performans sergileme imkanı yakalıyor.

Kursiyerler, sunulan imkanlar ve profesyonel rehberlik sayesinde gelecekleri için kendilerini daha iyi hazırlama fırsatı elde ediyor.

Gençler, hayallerine ulaşma yolundaki adımları Viranşehir Belediyesinin kurslarıyla atmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Gençlerin hayallerini kurdukları üniversitelere yerleşmeleri dileğinde bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, gençlere ve öğrencilere yönelik desteklerinin süreceğini söyledi.

BESYO kursu öğrencileri özel yetenek sınavlarına giriyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.