Haliliye’de belediyenin atölye sayısı artıyor

Haliliye’de ahşap ve metal iş atölyesinin ardından kurulan elektrik ve elektronik ile benzinli motorlar atölyesinde de bir yandan üretim yapılırken diğer yandan da tasarruf sağlanıyor.

Haliliye’de belediyenin atölye sayısı artıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediyesinin atölyelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Atölyelerde kaynaklar verimli kullanılıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ahşap ve metal-iş atölyesi ile kendi kameriye, bank ve piknik masalarını üretiyor. Belediye bünyesinde kurulan atölyede ustalar tarafından kaynak, boyama aşamalarından geçirilen kameriye, piknik masaları ve banklar, son olarak ahşap bölümü ile kullanıma hazır hale getiriliyor. Vatandaşların, yaşam alanı sunulan parklarda aileleriyle daha rahat ve keyifli vakit geçirilebilmesi için şehre kazandırılan kameriyeler, son olarak ustalar tarafından parklara monte ediliyor.

Haliliye’de elektrik ve elektronik atölyesi ile benzinli motorlar atölyesi de kuruldu.

Elektrik ve elektronik atölyesinde, vatandaşlara daha güvenli alanlar sunmak için parklara kazandırılan aydınlatmaların bakım ve onarımı yapılıyor. Kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlanmasıyla ailelere yeniden güvenli yaşam alanları sunulurken, benzinli motorlar atölyesinde ise peyzaj çalışmalarında kullanılan araç ve iş makinalarının tamiratı yapılıyor. Böylelikle hayata geçirdiği atölyeler ile hizmette hızlı işleyişi sağlayan Haliliye Belediyesi, dışa bağlılığı da minimum düzeye indirerek, tasarruftan yana oluyor.

Haliliye’de belediyenin atölye sayısı artıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.