Halfeti'de eğitimin geleceği konuşuldu

Halfeti'de, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Değerlendirme ve Planlama Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanındaki ortak çalışmalar, yeni hedefler ve projeler ele alındı.

Halfeti'de eğitimin geleceği konuşuldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halfeti Kaymakam Zikrullah Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Değerlendirme ve Planlama Toplantısına, İlçe Jandarma Komutanı Fırat Temel, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Müslüm Yıldırım ve ilgililer katıldı.  

Toplantıda, okulların fiziki durumu, okul güvenliği, başarı seviyelerini artırmaya yönelik projeler, eğitim teknolojilerinin kullanımı, öğrenci başarısını takip sistemi, meslek danışmanlığı programları, eğitim materyalleri ve kaynakları, velilerle iletişim ve katılım, öğrenci motivasyonu ve rehberlik konuları ele alındı.

Toplantının sonunda konuşan Kaymakam Erdoğan, eğitime verdikleri önem ve işbirliği için katılımcılara teşekkür etti. Halfeti'nin eğitim alanında daha da ileriye taşınacağını belirterek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

Halfeti'de eğitimin geleceği konuşuldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.