6 Ekim Dünya hava durumu: ılıman hafta

Dünya Meteoroloji Örgütü'nün (WMO) tahminlerine göre, 6 Ekim 2023 tarihinde dünya genelinde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklıklar 30 derece civarında olacak. Gece en düşük sıcaklıklar ise 18-20 derece arasında değişecek.

6 Ekim Dünya hava durumu: ılıman hafta

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey yarımkürede, sıcak hava dalgası etkisini sürdürecek. Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika'nın büyük bir bölümünde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak.

Güney yarımkürede ise mevsim normallerinin altında sıcaklıklar bekleniyor. Afrika, Güney Amerika ve Avustralya'nın büyük bir bölümünde sıcaklıklar 20 derecenin altında olacak.

İşte 6 Ekim dünya hava durumu tahminleri:

Avrupa:

  • Avrupa'nın büyük bir bölümünde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklıklar İspanya'da 35 derece, Fransa'da 32 derece, Almanya'da 28 derece, İngiltere'de 24 derece olacak. Gece en düşük sıcaklıklar ise İspanya'da 20 derece, Fransa'da 18 derece, Almanya'da 16 derece, İngiltere'de 14 derece olacak.

Asya:

  • Asya'nın büyük bir bölümünde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklıklar Çin'de 32 derece, Hindistan'da 30 derece, Japonya'da 28 derece, Rusya'da 26 derece olacak. Gece en düşük sıcaklıklar ise Çin'de 20 derece, Hindistan'da 18 derece, Japonya'da 16 derece, Rusya'da 14 derece olacak.

Kuzey Amerika:

  • Kuzey Amerika'nın büyük bir bölümünde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklıklar ABD'nin güneydoğusunda 35 derece, Kanada'nın güneyinde 32 derece olacak. Gece en düşük sıcaklıklar ise ABD'nin güneydoğusunda 20 derece, Kanada'nın güneyinde 18 derece olacak.

Güney Amerika:

  • Güney Amerika'nın büyük bir bölümünde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklıklar Brezilya'da 30 derece, Arjantin'de 28 derece olacak. Gece en düşük sıcaklıklar ise Brezilya'da 20 derece, Arjantin'de 18 derece olacak.

Afrika:

  • Afrika'nın büyük bir bölümünde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklıklar Sahra Çölü'nde 35 derece, Kongo Nehri Havzası'nda 28 derece olacak. Gece en düşük sıcaklıklar ise Sahra Çölü'nde 20 derece, Kongo Nehri Havzası'nda 18 derece olacak.

Avustralya:

  • Avustralya'nın büyük bir bölümünde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklıklar Sidney'de 24 derece, Melbourne'de 22 derece olacak. Gece en düşük sıcaklıklar ise Sidney'de 14 derece, Melbourne'de 12 derece olacak.

Önemli Uyarılar:

  • Ani hava değişikliklerine karşı dikkatli olun.
  • Güneş ışınlarına karşı dikkatli olun ve güneş kremi kullanın.
  • Hava sıcaklığının artması ile birlikte su ihtiyacınızı artırın.
6 Ekim Dünya hava durumu: ılıman hafta

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.