“Oynadıkça gelişen bir takımız”

Karaköprü Belediyespor sezonun 6. haftasında kendi sahasında Kuşadasıspor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip 6’da 6 yapıp liderliğini sürdürmek istiyor. Karaköprü Belediyespor Teknik Direktör Besim Durmuş, “ Final gibi bir maç bizleri bekliyor” dedi.

“Oynadıkça gelişen bir takımız”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip ligin 5. haftasında deplasmanda Darıca Gençlerbirliğini 0-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Sezonun 6. haftasında kendi stadında Kuşadasıspor’u konuk edecek olan Karaköprü Belediyespor 6’da 6 yapıp liderliğini sürdürmek istiyor. 

Oynadıkları maçları namağlup devam ettiren Besim Durmuş ve yönetimi, 5’te 5 yaparak liderlik koltuğunu bırakmıyor.  İyi mücadele eden her maçı kazanmak isteyen takım olduklarını dile getiren Durmuş, şu ifadelere yer verdi: “Olumlu başlangıcımız sezon itibariyle devam ediyor. 5’te 5 oldu. İyi mücadele eden her maçı kazanmak isteyen, oynadıkça da gelişen bir yapımız var. Daha öncede belirmiştim birlikte oynayan bir takımız, geçen yıldan kalan bir takımız ama buna paralel rakiplerimiz oynadıkça kendi yapıları gelişiyor. Bizde kazandıkça herkesin daha çok dikkatini çekiyoruz. Daha çok önlem alıyorlar. Maçlar her geçen gün daha da zorlaşıyor. Biz kendimizi hem güvenli hem olumlu hissediyoruz. Bir oyun karakterimiz var mücadele gücümüz çok yüksek. 

Bu haftada Kuşadasıspor’a karşı bir final oynayacağız. Maç maç gidiyoruz ama bu hafta oynayacağımız maç takibin puan tablosundaki yeri ile itibariyle onlarda 5’te 5 yaptılar. Biraz kendi içinde rekabet yaratıyor. Hiç bir şeyin sonu değil. Yine her zamanki gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. Kazanan davranışı da sergileyip maçın sonunda 3 puan alan taraf olmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz”. dedi.

“Oynadıkça gelişen bir takımız”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.