Şanlıurfa’da sahte gelin ‘çetesi’ hayatının şokunu yaşattı

Kütahya'da yaşayan ve evlenmek isteyen 35 yaşındaki bir kişi, bir aracı vesilesiyle Şanlıurfa'ya geldi. Ayşe isimli bir kadınla tanışıp anlaşan talihsiz adam, evleneceğini sandı, aracıya 20 bin lira, evleneceği şahsın babası olarak tanıtılan kişiyi de 100 bin lira para verdi. Kadını Kütahya'ya götüren adam orada da 36 bin lira daha verdikten sonra kadın lavaboya gitti ve bir daha geri dönmedi. Talihsiz adam dolandırıldığını anladı.

Şanlıurfa’da sahte gelin ‘çetesi’ hayatının şokunu yaşattı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya’nın Emet ilçesi Çerte köyünde ikamet eden 35 yaşındaki H.C., iddiaya göre, evlilik için aracı olan H.Ö. isimli şahıs ile buluşmak için Şanlıurfa’ya geldi. Kendini Ayşe olarak tanıtan bir kadınla buluşan ve evlenmeye karar H.C., kadının yanında bulunan ve babası olduğunu söyleyen Abdullah isimli şahsa başlık parası olarak 100 bin TL, H.Ö. ismindeki aracı şahsa ise 20 bin TL verdi.

 

ELİNDEKİ AVUCUNDAKİ TÜM ALTINLARI BOZDURDU

Evleneceğini sandığı kadını cuma günü alıp Abdullah A. ve Ayşe A. ile birlikte köyüne gelen H.C., burada kadına 2 bilezik, 2 küpe, bir alyans taktı, daha sonra aynı gün Kütahya merkezde bulunan bir kuyumcuda 3 Cumhuriyet altını bozdurarak 36 bin TL’yi Ayşe A. isimli şahsa verdi. 

O anda lavaboya gitmek için ayrılan Ayşe isimli kadın bir daha geri gelmeyince dolandırıldığını anlayan H.C. polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Şahsın ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan polis ekipleri olayla ilgili bir şüpheliyi gözaltına aldı. 

Şanlıurfa’da sahte gelin ‘çetesi’ hayatının şokunu yaşattı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.