Harran Üniversitesi öğretmenleri unutmadı

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, "Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim, Öğretim ve Öğretmen" teması ile gerçekleştirildi.

Harran Üniversitesi öğretmenleri unutmadı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Programa, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri, akademisyenler, öğretmenler ve öğretmen adayları katıldı.

Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenleri ve öğretmen adaylarının birlikte hazırladığı "Cumhuriyetin Renkleri" resim sergisinin gezilmesinin ardından konferans salonundaki programa geçildi.

Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk, şehit öğretmenler ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenler için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Eğitim Fakültesinin tanıtım filmi ile devam etti.

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda yapılan programda, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Işık birer açış konuşması yaptılar.

Açış konuşmalarının ardından Öğretmenler Günü konulu sinevizyon gösterimi ve Atatürk'ün eğitimle ilgili sözleri, Eğitim Fakültesi Öğretmen adayları tarafından seslendirildi.

Programda, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından Öğretmenler Günü mini konseri icra edildi. Akabinde Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim, Öğretim ve Öğretmen temalı panele geçildi.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Ramazan Atasoy'un yaptığı panelde, Prof. Dr. Hüseyin Kotaman, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Çavuş Erdem, Dr. Öğr. Üyesi İrfan Arıkan birer sunum gerçekleştirdiler.

Panelde, Cumhuriyet'in 100. yılında eğitim, öğretim ve öğretmenlik mesleğinin önemi, günümüzde eğitimin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri gibi konular ele alındı

Program, teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Programda emeği geçen tüm akademisyenlere, öğretmenlere ve öğretmen adaylarına teşekkür ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

Harran Üniversitesi öğretmenleri unutmadı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.