Şanlıurfa’da acile gidenlere en az 2 saat sıra şoku!

Şanlıurfa'da sağlık hizmetinden yararlanmak için Karaköprü Çocuk Acil Servisi'ne gidenler diğer hastanelerde olduğu gibi en az 2 saat sıra beklemek zorunda kalıyor. Özellikle yüksek ateş şikayeti olan çocukların aileleri endişe ile sıranın kendisine beklemesini bekliyor. Muayene olanlar doktorların ilgisinden çok memnun olduklarını belirtse de doktor sayısının artırılmasını istiyor.

Şanlıurfa’da acile gidenlere en az 2 saat sıra şoku!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa'da kış mevsiminin gelmesiyle artan salgın özellikle çocukları etkilerken, kentte merkez tüm ilçelerde sağlık hizmetine erişmek de güçleşti.

Karaköprü'de hafta sonu da olması sebebiyle çocuk acil servisi tıklım tıklım doldu.  Saatler 20.30'u gösterdiğinde muayene olan hasta sırası 700'ü aşarken sırada da en az 300 hasta olduğu öğrenildi. 

Çocuklar öksürük, yüksek ateş ve soğuk algınlığı şikayetleri ile geldiği serviste en az 2 saat sırada kalıyor. Bekleme alanındaki yetersizlik de eklenince hastalar ayakta sıranın sabırla kendilerine gelmelerini bekliyor. Özellikle yüksek ateş şikayeti olan çocukların havale riskine karşı beklemek zorunda kalmaları aileleri daha da endişelendiriyor. 

Hasta yakınları görev yapan doktor ve sağlık personelinin ilgisinden memnun olduklarını ancak yoğunluğa karşı nöbetçi doktor sayısının artırılmasını talep ediyor.

Şanlıurfa’da acile gidenlere en az 2 saat sıra şoku!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.