“Süper Kupa” finali Şanlıurfa’da mı?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u ziyaret etti. Basın toplantısının sonunda söz alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa'nın deprem bölgesinde oynanması için teklifte bulundu. Peki, karşılaşma deprem bölgesinde bulunan Şanlıurfa’da oynanabilir mi?

“Süper Kupa” finali Şanlıurfa’da mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u ziyaret etti.

Kurum, Ali Koç ile birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısında şunları söyledi:

“Farklı renklere gönül versek de acımız, hüznümüz hep aynı, sevincimiz ortak. Asrın felaketinde tüm kulüplerimiz bu manada deprem bölgesi için, depremzedelerimizin acılarına ortak olmak için seferber oldu. Konteyner kent, çadır kent için mücadele verdik. Oradan elimizi hiç çekmeyeceğiz dedik”

SÜPER KUPA DEPREM BÖLGESİNDE OYNANSIN TEKLİFİ

Basın toplantısının sonunda söz alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa'nın deprem bölgesinde oynanması için teklifte bulundu. 

 

ŞANLIURFA'DA OYNANABİLİR Mİ?

Peki, Süper Kupa finali Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden olan Şanlıurfa’da oynanabilir mi?

NE OLMUŞTU?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da 29 Aralık’ta oynanması planlanan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, yaşanan krizin ardından iptal edildi. Galatasaray ve Fenerbahçe, Atatürk pankartı ve tişörtlerine izin verilmeyince sahaya çıkmayı reddetti, karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

 

“Süper Kupa” finali Şanlıurfa’da mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.