O ilde neler oluyor? Vahşice katledilmiş 5 ceset!

Antalya’nın Manavgat ve Alanya ilçelerinin ardından Serik ilçesi sahilinde de kimliği belirsiz bir ceset bulundu. Manavgat sahillerinde bulunan 2 ceset ile Antalya’da son 4 günde bulunan ceset sayısı 5'e yükseldi.

O ilde neler oluyor? Vahşice katledilmiş 5 ceset!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya sahillerindeki ilk ceset 17 Ocak’ta Manavgat ilçesinde Çenger Mahallesinde bulundu. Sahildeki başı ve bir kolu olmayan ceset bölgedeki 5 yıldızlı bir otelin çalışanları tarafından fark edildi. Kimliği ve cinsiyeti belirlenemeyen ceset, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu cesetten bir gün sonra 18 Ocak’ta ise Alanya ilçesinde sahilde 9-10 yaşlarındaki kıza ait olduğu değerlendirilen belden yukarısı olmayan çocuk cesedi bulundu. Konaklı Mahallesindeki sahilde jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin yaptıkları kontrolün ardından ceset Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı tarafından, Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

SERİK'TE CESET BULUNDU

Sahilde bulunan son cesede ise dün Serik ilçesi sahilinde rastlandı. Cesedin kentte 12 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a ait olma ihtimali üzerine, ailesinden DNA örneği alınmasına karar verildi.

Kadriye Turizm Merkezi'ndeki otelin sahilinde, çalışanlar, bir kişinin kıyıda hareketsiz yattığını fark etti. İhbarla sahile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin, bir kadına ait olduğunu belirlediği cansız beden, savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

CESET SAYISI 5 OLDU

Antalya’nın Manavgat ilçesi Çenger ve Denizkent mahallelerinde sahilde cinsiyeti belirlenemeyen 2 ceset bulundu. Çenger Mahallesindeki sahilde yürüyenler saat 13.00 sıralarında ceset görüp jandarmaya haber verdi. İhbarla olay yerine jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Üzerinde kimlik bulunmayan ve cinsiyeti belirlenemeyen ceset, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Çenger Mahallesine yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Denizkent Mahallesi sahilinde de saat 13.30 sıralarında ceset bulunduğu ihbarı yapıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, yine cinsiyeti belirlenemeyen ve üzerinden kimlik çıkmayan cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

Kentin Serik, Manavgat ve Alanya sahillerinde 73 kilometrelik mesafede 4 günde 5 ceset bulundu. 

O ilde neler oluyor? Vahşice katledilmiş 5 ceset!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.