Dört dörtlük performans: Şanlıurfaspor’da yeni transferler coştu

Şanlıurfaspor sahasında karşılaştığı Adanaspor’u 4-0 mağlup etti. Şanlıurfaspor’un 3 golünü yeni transferleri kaydederken, sarı yeşilli takımın haftalar sonra 3 puan ile tanıştı.

Dört dörtlük performans: Şanlıurfaspor’da yeni transferler coştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Trendyol 1. Liginde 19. hafta maçında Astor Enerji Şanlıurfaspor, sahasında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. 

Saat 16.00'da 11 Nisan Stadyumunda oynan karşılaşmada hakem Erkan Özdamar düdük çaldı. Özdamar’ın yardımcılıklarını Seyfettin Ünal ile Abdülhamit Söyler yaptı. Maçın dördüncü hakemi Burak Taşkınsoy.

Karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan Şanlıurfaspor, 20. dakikada öne geçti. Sarı yeşilli takımdan Olıvıer Thıll’in savunma arkasına gönderdiği pasta kaleci Ahmet Said Kıvanç’tan seken topu Marco Fılıpe Lopes Paıxao, düzgün bir vuruşla filelere yolladı. 1-0.

İlk yarı Şanlıurfaspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. 

İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi takım, seyircisinin de desteğiyle 70. dakikada Barış Ekincier’in serbest vuruştan attığı şık gol ile durumu 2-0 yaptı. 

Golden sonra baskını daha da artıran Şanlıurfaspor, 79. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Marco Fılıpe Lopes Paıxao kendinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0.

85. dakikada yeni transferlerden Kaadem Harrıs maçın skorunu tayin etti: 4-0.

ŞANLIURFASPOR: 45. Aydın Bağ, 4. Urıe-Michel Mboula, 8. Cumali Bişi, 10. Olıvıer Thıll,  11. Barış Ekincier, 16. Guy Lucıen Mıchel Landel, 19. Marco Fılıpe Lopes Paıxao, 27. Mehmet Yiğit, 33. Fernando Emanuel Denıng, 61. Semih Karadeniz, 93. Barış Gök

ADANASPOR: 1. Ahmet Said Kıvanç, 5. Kubilay Aktaş, 7. Metehan Altunbaş, 10. Dımıtrı Joseph Oberlın, 14. Hakkı Türker, 22. Fatih Kurucuk, 23. Evren Korkmaz, 26. Mehmet Feyzi Yıldırım, 42. Abdoulaye Dabo, 70. Burhan Tuzun, 77. Ferhat Katipoğlu.

Şanlurfaspor, ligin 20. haftasında 29 Ocak Pazartesi günü saat 20:00’de evinde Boluspor ile karşılaşacak. 

Dört dörtlük performans: Şanlıurfaspor’da yeni transferler coştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.