Lider Viranşehir Belediyespor galibiyete kenetlendi

Viranşehir Belediyespor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Nizipspor’u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor.

Lider Viranşehir Belediyespor galibiyete kenetlendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan ve en yakın rakibi Kilis Belediyespor’a 5 puan fark atmış durumda bulunan Viranşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’te deplasmanda Nizipspor ile karşı karşıya gelecek.

Yoluna emin adımlarla ilerleyen lider Viranşehir Belediyespor, Nizipspor maçına sıkı şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktör Bülent Güllü yönetiminde antrenmanlarını sürdüren Viranşehir temsilcisi, ısınma hareketleri ile başladığı idmanı taktiksel çalışmalarla sonlandırdı. Bir hayli neşeli geçen idman, yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. 

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, ligin ikinci yarısına Nizipspor maçıyla başlayacaklarını belirterek, deplasmanda oynayacakları bu maçı kazanarak ikinci yarıya moralli bir şekilde başlamak istediklerini söyledi. 

İkinci yarıda da güzel performans sergileyerek güzel sonuçlar almayı planladıklarını vurgulayan Kulüp Başkanı Çelik,  ligi şampiyon bitirerek, Viranşehir’in kupa hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Çelik, sezon başından bu yana kendilerine maddi ve manevi destek sağlayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye de teşekkür etti.

Lider Viranşehir Belediyespor galibiyete kenetlendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.