AK Parti seçim çalışmasında silahlı saldırı! Erdoğan saldırganlardan birinin yakalandığını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Küçükçekmece seçim çalışması sırasında silahlı saldırıyı yapanlardan birisinin ele geçirildiğini söyledi.  İstanbul Emniyeti ve İstanbul Başsavcılığı tarafından gerekli tahkikatın titizlikle yürütüldüğünün altını çizen Erdoğan, terör örgütleriyle mücadelenin de süreceğini söyledi.

AK Parti seçim çalışmasında silahlı saldırı! Erdoğan saldırganlardan birinin yakalandığını açıkladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışma sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı, Yeniay'ın bir dernekte bulunduğu sırada, aynı sokağın başında yapıldı. Uzun namlulu silah ve tabancanın kullanıldığı saldırıda bir kadın ağır yaralandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Hükümet Caddesi'nde katıldığı mitingde, AK Parti Küçükçekmece seçim çalışmasında gerçekleşen silahlı saldırıyı lanetledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine asla izin vermeyiz. Saldırıda yaralanan kardeşimize şifalar diliyorum." dedi.

Terör örgütleri ile mücadelenin devam edeceğini de bildiren Erdoğan, "Saldırıda bir kişi yakalandı inşallah diğerlerini de yakalayacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasında CHP'yi de eleştirdi. Erdoğan, "Bugüne kadar yalan ve istismar siyasetiyle bir şekilde gemilerini yürüttüler. Köken, inanç, meşrep, mezhep ve hayat tarzı üzerinden insanımıza korku salarak bir şekilde siyasi kariyerlerini garanti altına aldılar. Artık millet nazarından tüm kredilerini tüketmişlerdir. CHP'nin istismar ve korku siyaseti 31 Mart'ta son bulacaktır." diye konuştu.

AK Parti seçim çalışmasında silahlı saldırı! Erdoğan saldırganlardan birinin yakalandığını açıkladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.