Nusret Yılmaz'dan Gazze'ye ses veren kitap: "Bir Uyanış Hareketi GAZZE"

Gazete İpekyol’un köşe yazarlarından Nusret Yılmaz'ın yeni kitabı  “Bir Uyanış Hareketi GAZZE” raflardaki yerini aldı.

Nusret Yılmaz'dan Gazze'ye ses veren kitap: "Bir Uyanış Hareketi GAZZE"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Gazete İpekyol köşe yazarı Nusret Yılmaz’ın yeni eseri çıktı.

Yılmaz’ın “Bir Uyanış Hareketi GAZZE” isimli son kitabı tüm internet satış sitelerinde, kitapçıların raflarında, yerini alarak sevenleriyle buluştu.

Yazar Yılmaz, yeni kitabıyla ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Bir uyanış hareketi GAZZE isimli bu eser, 7 Ekim 2023 Aksa Tufanıyla başlayan süreçle birlikte, gözlemlerimiz ve tarihi bir kısım araştırmalar sonucunda meydana gelmiş bir eserdir. Bu dosyayı hazırlarken, acaba erken çıkar mı endişesiyle; bölüm bölüm Gazete İpekyol’daki köşemde de yayınlanmasını istedim... Bu eserde okuyucuya vermek istediğimiz mesaj, Gazze özelinde Filistin hakkında doğru bilinen yanlışlara dikkat çekmeye gayret etmektir... En son kısmına Şeyh Ahmed Yasin'in, Ümmete yazdığı ama Ümmeti Allaha şikayet ettiği mektubu eklemekle,  her birimizin Gazze özelinde Kudüs davasını hafızalarımızda daima diri tutmayı arzuladık. Bir uyanış hareketi Gazze isimli kitabı baskıya verirken; bir kaç gönül dostumuzla birlikte, bu kitaptan elde edilecek tüm gelirlerin doğrudan Gazze için haracanağını kararlaştırdık. Yani kendimize tek kuruş telif ücreti dahi almadan, bu eserin gelirini Gazze'deki kardeşlerimize vakfeyledik... Toplu alıp Gazze yararına okullara, genç okurlara dağıtmak isteyenlere ulaştırma kolaylığı sağlarız... 

Yazdığımız tüm doğrular islâma, yanlış ve hatalar bize aittir. İsabet etmede noksan kaldığımız her bir kelime ve cümle için,  Rabbimin affını niyaz ediyorum. Gayret bizden muvafakkiyet Rabbimdendir”!

 

Nusret Yılmaz'dan Gazze'ye ses veren kitap: "Bir Uyanış Hareketi GAZZE"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.