Viranşehir Belediyespor son dakikada güldü

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Adıyaman Belediye Spor Kulübü’nü son dakikalarda bulduğu golle 3-2 yendi.

Viranşehir Belediyespor son dakikada güldü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta zirvede bulunan Viranşehir Belediyespor, ligin 16’ncı haftasında deplasmanda Adıyaman Belediye Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Adıyaman’da müthiş mücadeleye sahne olan müsabakada gülen taraf Viranşehir Belediyespor oldu. Maça galibiyet parolasıyla çıkan Viranşehir, 4’üncü dakikada Engin Yağmur’un golüyle 1-0 yenik duruma düştü.

 Geliştirdiği ataklarla rakip kaleye yüklenen Şanlıurfa temsilcisi, 20. dakikada Arif Bostancı ve 26’ncı dakikada Mahsuni Boztepe’nin golleriyle soyunma odasına 2-1 önde girdi. Ev sahibi takım da, 43. dakikada Muhammed İrfan Yavuz’un golüyle skoru 2-2 yaptı ve iki takım da soyunma odasına beraberlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da kontrollü futbol oynadı. Genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, beklenen gol son dakikalarda geldi. Viranşehir Belediyespor, 90’ıncı dakikada Salih Kazan’ın penaltıdan kaydettiği golle 3-2 öne geçti. Maçta başka gol çıkmayınca sahadan galip ayrılan takım Viranşehir Belediyespor oldu. Viranşehir Belediyespor’da teknik heyet ve futbolcular, Adıyaman’da alınan galibiyetin ardından büyük sevinç yaşadı.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Adıyaman’da alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Her maça olduğu gibi Adıyaman Belediye Spor Kulübü karşılaşmasına da 3 puan parolasıyla çıktıklarını vurgulayan Kulüp Başkanı Çelik, “Zor bir maç oldu. Ama yine de son dakikada bulduğumuz golle bu maçı da 3-2 kazanarak, 3 puan almayı başardık. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Kalan maçlarımızı da kazanıp sezon sonunda kupayı Viranşehir’e getirip, memleketimizin 3. Lig hasretini sonlandırmak istiyoruz” dedi.

Adıyaman’da aldığı galibiyetle puanını 43’e yükselterek liderliğini sürdüren Viranşehir Belediyespor, en yakın takipçileri olan ve aynı puana sahip olan Siverek Belediyespor ile Kilis Belediyespor arasındaki puan farkını 7’ye yükseltti. Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise sahasında Kahramanmaraş Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek.

Viranşehir Belediyespor son dakikada güldü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.