Şanlıurfalı şampiyon sporcunun buruk sevinci

Şanlıurfalı sporcu Emrah Yaşar, Mersin'de düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda 91 kiloda altın madalya kazandı. İlk defa katıldığı şampiyonadan zaferle dönen Yaşar, madalyasını Şanlıurfa'ya getirdiği için mutlu olduğunu, ancak bazı kırgınlıkları da olduğunu söyledi.

Şanlıurfalı şampiyon sporcunun buruk sevinci

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Şanlıurfalı sporcu Emrah Yaşar, Mersin'de düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda 91 kiloda altın madalya kazandı.

 Yaşar, "Bu madalyayı kimseye kaptırmayarak Şanlıurfa'ya getirdiğim için çok mutluyum. Fakat bir o kadar da kırgınım” dedi.


Yaşar'ın antrenörü ve Milli Takım Antrenörü Serhat Akagündüz de sporcusunu tebrik ederek, "Emrah'ın kırgınlık nedenleri haklı ve üzgün olduğunu belirtmek isterim. Emrah 5 yıldır 15 Türkiye şampiyonluğu 1 Avrupa şampiyonluğu İslami olimpiyatlar şampiyonu 3 dünya kupası şampiyonluğu Ve son olarak da bu yıl Portekiz'de bayrağımızı dalgalandıran Dünya şampiyonu oldu ve En ufak bir teşekkür tebrik mesajı bile alınmadığını verilen sözlerin tutulmadığını ve daha birçok nedenden dolayı Şampiyon Emrah Yaşar'ın buruk bir sevinç yaşadığını ve spordan soğuduğunu dile getirdi gençlerimizin geleceği bizim elimizde  kamuoyunun takdirine  bırakıyorum” diye konuştu.

Şanlıurfalı şampiyon sporcunun buruk sevinci

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.