Süper Kupa finali Şanlıurfa'da

Türkiye Futbol Federasyonu, önce Suudi Arabistan'da oynanması planlanan, sonra iptal edilen Süper Kupa finalinin 7 Nisan'da saat 21.00'de Şanlıurfa'da oynanacağını duyurdu.

Süper Kupa finali Şanlıurfa'da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Normal şartlarda 29 Aralık tarihinde Suudi Arabistan’da oynanması planlanan final maçı yaşanan olayların ardından ertelenmişti. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği maçın tarihi ve yeri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Süper kupa final maçının Şanlıurfa’da oynanacağı bilgisi paylaşıldı.

Süper Kupa final tarihini açıkladı. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ve Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği Süper kupa final mücadelesi yaşanan olayların ardından iptal edilmişti. Galatasaray ve Fenerbahçe sahaya çıkmazken final mücadelesinin oynanacağı tarih merak ediliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa macerası sürüyor. Taraftarlar ise lig ve Avrupa’da oynanacak maçlar sebebiyle maçın hangi tarihte oynanacağını araştırıyor. Konuyla ilgili beklenen son açıklama Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan gelmişti. Peki Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman? İşte, detaylar…

TFF'den yapılan açıklamada "2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Süper Kupa finali Şanlıurfa'da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.