Settar Tanrıöğen 'Kızılcık Şerbeti'nden ayrıldı: Yeni 'Abdullah' belli oldu

Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmesi sonrası 'Kızılcık Şerbeti' setine dönemiyor. 'Abdullah Ünal' karakterini oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacak.

Settar Tanrıöğen 'Kızılcık Şerbeti'nden ayrıldı: Yeni 'Abdullah' belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Abdullah Ünal’ karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması geçirmesi sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Tanrıöğen’in sete dönmesi zorlaşınca yapım şirketi Gold Film yeni bir karar almak zorunda kaldı ve rol için Ahmet Mümtaz Taylan’la anlaşıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre şirket yaptığı açıklamada “Kamuoyunun Dikkatine, Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir. Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız. Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. Bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır… Saygılarımızla…” satırlarına yer verdi.

Settar Tanrıöğen 'Kızılcık Şerbeti'nden ayrıldı: Yeni 'Abdullah' belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.