18 bin üyeli dernek Yeniden Refah Partisi'ne katıldı! Rozetlerini Mehmet Ekinci taktı

Seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, 18 bin resmi üyesi bulunan Osmanlı Anadolu Ocakları Derneğini ziyaret ederek Genel Başkan Mehmet Hanif Bülüktimur ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

18 bin üyeli dernek Yeniden Refah Partisi'ne katıldı! Rozetlerini Mehmet Ekinci taktı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yeniden Refah Partisi ( YRP) Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi vatandaş, esnaf, STK ve dernek ziyaretlerine devam ediyor. 

Genel Başkan Mehmet Hanif Bülüktimur ve Dernek üyelerinin teveccühleriyle karşılanan Mehmet Ekinci, başkanlığı döneminde Eyyübiye'de 5 yılda yapılan çalışmaları aktarırken 31 Mart seçimlerinde seçildiği takdirde yapılması planlanan projeler hakkında da bilgiler paylaştı.

Dernek üyelerinin talep ve önerilerini de dinleyen Mehmet Ekinci, misafirperverlikleri ve ilgileri nedeniyle dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Genel Başkan Mehmet Hanif Bülüktimur ve Dernek üyeleri Yeniden Refah Partisi'ne geçme kararı aldı. Genel Başkan Bülüktimur'un ve üyelerin rozetlerini Yeniden Refah Partisi ( YRP) Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci taktı. 

Genel Başkan Mehmet Hanif Bülüktimur ve Dernek üyeleri 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde desteklerinin daha da artarak Yeniden Refah Partisi ( YRP) Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'den yana olacağını kaydettiler.

18 bin üyeli dernek Yeniden Refah Partisi'ne katıldı! Rozetlerini Mehmet Ekinci taktı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.