Mehmet Ekinci seçim çalışmalarını sürdürüyor: Hayvan Pazarı esnafını ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları çerçevesinde Hayvan Pazarı esnafını ziyaret ederek küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticilerinin istek ve taleplerini dinledi.

Mehmet Ekinci seçim çalışmalarını sürdürüyor: Hayvan Pazarı esnafını ziyaret etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yandan esnaf ziyareti diğer yandan seçim bürosu açılışları diğer yandan mahalle ve ev toplantıları derken gecenin geç saatlerine kadar sahada olan Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Esnafın ve vatandaşların ilgi gösterdiği Yeniden Refah Partisi  Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'ye ziyaret esnasında Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç ve partililer de eşlik etti.

Sabahın erken saatlerinde Hayvan Pazarına giden Başkan Adayı Ekinci ve İlçe Başkanı İbrahim Kılıç , Şanlıurfa Hayvan Pazarını gezerek, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.

Satış yapan esnaf ve pazarda canlı hayvan alımı yapacak vatandaşlarla sohbet eden Mehmet Ekinci , sıkı pazarlığın sonuçlanmasına da katkıda bulundu.

Bölgenin tarım alanından sonra en büyük geçim kaynağının hayvancılık olduğuna dikkat çeken Yeniden Refah Partisi  Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci; “ Bölgemizde hayvancılık oldukça yaygın ve haftanın 6 günü açık olan canlı hayvan pazarında sahibiz, bugün esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın ve hayvancılık yapan tüccarlarımızın taleplerini dinledik, sorunlarını ve çözüm önerileri konusunda görüştük, sorunlarının dile getirilmesi ve çözülmesi için elimizden gelen çabayı 1 Nisan sabahından itibaren göstereceğimize söz verdik” dedi.

Söz konusu sıkıntıları not aldıran Eyyübiye Belediye Başkan Adayı  Mehmet Ekinci , seçim zaferinden sonra konuyla ilgileneceğini söyleyerek " Çiftçimiz kazanacak, Eyyübiye kazanacak " dedi. 

Hayvan pazarındaki esnaflar ve diğer vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ekinci daha sonra buradan ayrıldı.

Mehmet Ekinci seçim çalışmalarını sürdürüyor: Hayvan Pazarı esnafını ziyaret etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.