Hasan Kaplan: Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümünün devası olmaya geldik

Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaplan seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfalı esnafını ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi.

Hasan Kaplan: Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümünün devası olmaya geldik

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaplan sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfalı esnafı ziyaret ederek kucaklaşan Hasan Kaplan; “Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümünün devası olmaya geldik” diyerek, Şanlıurfa halkından destek istedi.

Şanlıurfalı esnaf tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Kaplan’a halkın desteğini aldı.

Şanlıurfa’nın kronikleşmiş sorunlarını ve çözümünü çok iyi bildiğini belirten Hasan Kaplan, “31 Mart’a halkımızın teveccühü ile bu görev bize verilirse medeniyetler şehri Şanlıurfa’mızı hak ettiği metropol şehirler statüsüne koyarak, Türkiye’nin yaşanabilir bir şehri haline dönüştüreceğiz” dedi.

Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaplan, şunları ifade etti:

“Tarihi, Kültürü ile birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış Kadim şehrimiz, Peygamberler diyarı Şanlıurfa, maalesef hak ettiği hizmetleri ve projeleri alamamıştır. Yıllardır adeta Kangrenleşen sorunlar üst üste gelmiş, hiçbir çözüm odaklı projeler hayata geçirilememiştir. İşte bizde Şanlıurfa’nın Devası olmak için, halkımız ve gönüldeşlerimizle bu yola çıktık. Şanlıurfa’nın Kurtuluş reçetesi ancak Deva Partisi ile mümkündür. Bu gün Esnaflarımızla bir araya gelerek ortak akıl ile Şanlıurfa için neler yapılabilinir öneri ve görüşlerini dinledik. Şunu açık bir şekilde ifade etmek gerekirse, Şanlıurfa halkı değişimden yanadır. Bu değişimi hep birlikte el ele vererek 31 Mart’a gerçekleştireceğiz. Bu gün bizleri bağrına basan Şanlıurfa Halkımıza Esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum”.

Hasan Kaplan: Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümünün devası olmaya geldik

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.