Fuhuş operasyonunda flaş gelişme! Belediye başkanı dahil 5 kişi tutuklandı

Polisin eş zamanlı düzenlediği iki ayrı fuhuş operasyonunda aralarında belediye başkanının da da bulunduğu 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fuhuş operasyonunda flaş gelişme! Belediye başkanı dahil 5 kişi tutuklandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da polisin düzenlediği iki ayrı fuhuş operasyonunda aralarında Mollakendi Beldesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da bulunduğu 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre, Doğan’ın Elazığ merkezde kendisine ait otelde fuhuş yaptırdığı suçlamasıyla tutuklandığı ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı ekipler “Cemre Operasyonu” adı altında eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda aralarında otel sahibi olan ve otelinde fuhuş yaptırdığı öne sürülen Enis Doğan'ın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. 3 günlük gözaltı süresi dolan zanlılar 1 Mart günü Elazığ Adliyesi'ne çıkarıldı.

Burada ifadeleri alınan 5 zanlı daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Sorgu hakimliğine sevk edildi. Sorgu hakimliğinde ifadeleri alınan 5 zanlı daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Doğan’ın, “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlamasıyla tutuklandığı öğrenildi.

Otel ve güzellik merkezinde para karşılığında kadınlarla cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen 128 kişiye de idari para cezası uygulanırken, gerek belediye başkanına ait otel, gerekse güzellik merkezlerinin de mühürleneceği kaydedildi.

 

Fuhuş operasyonunda flaş gelişme! Belediye başkanı dahil 5 kişi tutuklandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.