Karaköprü’den sonra Eyyübiye’ye de sıçradı! Şanlıurfa'da siyasi afiş savaşı

Şanlıurfa'da seçim heyecanı, afiş çılgınlığına dönüşmüş durumda. Ancak bu çılgınlık bazı gerilimlere neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde Karaköprü’de yaşanan afiş gerfinliği Eyyübiye’de de yaşandı. AK Parti Eyyübiye adayı olan Mehmet Kuş taraftarı olduklarını ima eden iki genç, Yeniden Refah Eyyübiye adayı Mehmet Ekinci'nin afişini parçalarken kaydettikleri görüntüyü sosyal medyadan paylaştı. Ardından Kuş'un da fotoğrafları parçalanmış billboard görüntüleri geldi. Seçimlere sayılı günler kala Şanlıurfa'da bu gerginliğin nasıl seyredeceği ise merak konusu..

Karaköprü’den sonra Eyyübiye’ye de sıçradı!  Şanlıurfa'da siyasi afiş savaşı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Şanlıurfa'da yaklaşan seçimler heyecanı artarken, kentte adeta afiş çılgınlığı yaşanıyor. Dört bir yan siyasi afişlerle donatılmış durumda. Ancak bu durum bazı gerilimlere de yol açıyor.

Bilboardlar, binalar, iş yerleri, araçlar ve hatta tepelerin yamaçları bile seçim afişleriyle dolu. Fakat bu afişler sık sık hedef alınıyor. Billboardlardaki afişler parçalanıyor, yol güzergahlarındakiler koparılıyor veya üzerlerine rakip adayların afişleri asılıyor.

AFİŞ GERGİNLİĞİ EYYÜBİYE’YE DE SIÇRADI

Karaköprü’de yaşanan afiş gerginliği Eyyübiye’ye de sıçradı. Son birkaç gündür  Eyyübiye'de afiş gerginliği yaşanıyor. AK Parti Eyyübiye adayı Mehmet Kuş'un taraftarı olduğunu ima eden iki gencin, Yeniden Refah Eyyübiye adayı Mehmet Ekinci'nin afişini parçaladıkları görüntüyü sosyal medyada paylaşması olayı tetikledi. Ardından Kuş'un da fotoğraflarının yer aldığı billboardların parçalanmış görüntüleri ortaya çıktı. Hatta yan yana duran her iki rakibin afişlerinin de tahrip edildiği görüntüler kaydedildi.

MERAK KONUSU OLDU

Seçimlere sayılı günler kala Şanlıurfa'da bu gerginliğin nasıl seyredeceği ise merak konusu. Geçtiğimiz günlerde Karaköprü ilçesinde yaşanan afiş tartışması da bu gerginliğin sadece Eyyübiye ile sınırlı olmadığını gösteriyor.

Karaköprü’den sonra Eyyübiye’ye de sıçradı! Şanlıurfa'da siyasi afiş savaşı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.