Mehmet Ekinci esnaftan destek istedi

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, Haleplibahçe Mahallesinde esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu. Mehmet Ekinci , 31 Mart seçimleri için esnaftan destek istedi.

Mehmet Ekinci esnaftan destek istedi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, beraberindeki heyet ile Haleplibahçe Mahallesinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

31 Marta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına devam eden Mehmet Ekinci, Meclis Üyesi Hasan Karataş, Meclis Üyesi Adayı Mahmut Gündüzalp, Meclis Üyesi Adayı Mehmet Başıbeyaz ve beraberlerindeki heyetle, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İlçeye ve mahallelere yönelik projelerini anlatan Ekinci, halka hizmet için, esnafın ve halkın desteklerine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, Yeniden Refah Partisi kadrolarının  “belediyecilik ve hizmet” anlayışının yönetime geçmesi gerektiğini söyledi.

Kendilerine yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dillendiren esnaf ve vatandaşlar, başta ekonomik sorunlar olmak üzere birçok sorunla boğuştuklarını ifade ederek, 31 Mart’ta yapılacak seçimler sonrası belediyede Mehmet Ekinci başkanlığında " Refah kadrolarını" görmek istediklerini belirtti.

Mehmet Ekinci, hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerde altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yapacaklarının sözünü verdi. Ekinci, ilçenin sorun ve sıkıntılarına hâkim olduğunu ifade ederek, ilçeye yönelik başta istihdam olmak üzere birçok projelerinin olduğunu söyledi.

Mehmet Ekinci esnaftan destek istedi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.