Büyükşehir’den 'bankamatik memuru' açıklaması! “Algı ve yalandan ibarettir”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son günlerde sosyal medyada dolaşan 'bankamatik memuru' iddialarına yanıt verdi. Açıklamada, “Bazı sosyal medya kullanıcılarının yapmış oldukları paylaşımlarda "Bankamatik Memuru" yakıştırmaları tümüyle algı ve yalandan ibarettir.” denildi.

Büyükşehir’den 'bankamatik memuru' açıklaması!  “Algı ve yalandan ibarettir”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, bünyesinde hizmet veren personellerin hak ve hukukunu korumanın asli görevleri olduğunu vurguladı. Açıklamada, yerel seçim gündemiyle bazı siyasi tartışmalara ve haksız ithamlara karşı kararlı oldukları belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren tüm personellerimizin hak ve hukukunu korumak asli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Yerel seçim gündemiyle bazı siyasi hezeyanlara, onların tertemiz kazançlarını malzeme yapmamaya da kararlıyız.

Bazı sosyal medya kullanıcılarının yapmış oldukları paylaşımlarda "Bankamatik Memuru" yakıştırmaları tümüyle algı ve yalandan ibarettir. Yapılan tüm kontroller ve alınan tüm tedbirler gösteriyor ki kurumumuzda bu şekilde çalışan bir personel bulunmamaktadır. 

İşlerinin başında bilfiil çalışan tüm işçi kardeşlerimize bu zor süreçlerde atılan iftiralara karşı dayanma kuvveti diliyor, tüm bu müfterilerden de kanun ve düzen önünde gerek kurumsal anlamda gerekse bireysel anlamda çalışanlarımız olarak hesap soracağımızı bildiriyoruz. Kamuoyuna önemle duyurulur.

Büyükşehir’den 'bankamatik memuru' açıklaması! “Algı ve yalandan ibarettir”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.