Mehmet Ekinci esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde Eyyübiyelilerin sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Mehmet Ekinci esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, adaylığı kesinleştiği günden bu yana esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak, seçim çalışmalarını yüz yüze yapmayı tercih ediyor. İl teşkilatı ile yoğun bir çalışma yürüten Ekinci, Eyyübiyelilerin sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. 

Ziyaretlerinde Mehmet Ekinci, projelerinden ve seçilmesi halinde nasıl bir yol haritası izleyeceğini anlatıyor. Ekinci, son olarak gerçekleştirdiği ziyaretin ardından şöyle konuştu: 

“Yenice Mahallesinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek hasbihal ettik. Göstermiş oldukları sıcak ve samimi misafirperverlikten ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” 

Aile toplantıları ve bölgesel ziyaretlerde gerçekleştiren Ekinci, Çakmak ailesi ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Ekinci, “Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek projelerimiz hakkında bilgi verip,talep ve beklentilerini dinledik. Buluşmayı organize eden başta Çakmak ailesi olmak üzere, katılım sağlayan tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Ekinci esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.