Kaplan, Bozova ve Birecik’te esnaflarla bir araya geldi

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Bozova Ziraat Odası Başkanlığını ve Birecik’te ki Esnafları ziyareti etti.

Kaplan, Bozova ve Birecik’te esnaflarla bir araya geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve Birecik Belediye başkan adayı Avni Açar Birecik’te Esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan bugün ziyaretlerine Bozova ve Birecik içlerinde devam etti. İlk olarak Bozova Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret eden Kaplan, Daha sonra Birecik ilçesinde ki esnafları ziyaret ederek destek istedi. 

DEVA Partisi’nin Ulusal ve yerel istikrar Projelerini esnaflara anlatan DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan,  31 Mart’tan sonra DEVA Belediyeciliği nasıl yapılır hep birlikte halkımız bunu görecek diyerek şunları ifade etti;

Kaplan; Saha çalışmalarımız kapsamında Bu gün Bozova Ziraat Odası Başkanlığı ve Birecik’te esnaflarımızla bir araya geldik. Esnaflarımıza DEVA Belediyeciliğini anlattık, Esnaflarımızın yaşadığı sorunları dinleyerek tek tek not aldık. Halkımızın sorunlarına Çözüm Üretmek bizim asli görevimizdir. Esnaflarımız çok zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci maalesef mevcut Hükümet iyi yönetemiyor. Dünya’da yaşanan Küresel Kriz en çok Türkiye’yi etkiledi. Çünkü Liyakatli bir yönetim anlayışı hâkim değil. İnşallah 31 Mart’ta bizler hem Ulusal anlamda Hem de yerel anlamda tüm sorunlara çözüm üreterek, vatandaşlarımızı ekonomik anlamda rahatlatacağız. Bizim halkımıza olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Halkımızın teveccühü DEVA Kadroları olacaktır. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Birecik Esnaflarımıza ve Bozova Ziraat Odası Başkanlığımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaplan, Bozova ve Birecik’te esnaflarla bir araya geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.