Evlilik hayali kuran çiftlere kötü haber: Maliyet yüzde 100 arttı

Yaşanan ekonomik sorunlar ve enflasyonun yüksek olmasından dolayı, son bir yılda ortalama bir evi döşemenin maliyeti, yüzde 100 arttı.

Evlilik hayali kuran çiftlere kötü haber: Maliyet yüzde 100 arttı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son bir yılda, ev kurma maliyetlerinde rekor bir artış yaşanıyor. Ortalama kalitede bir evi döşemenin maliyeti geçen yıla göre yaklaşık yüzde 100 artarak 300 bin liradan 450-500 bin liraya yükseldi. Bu durum, evlilik hayali kuran birçok çift için büyük bir engel teşkil ediyor.

Evlilik masrafları, geçen yıla göre rekor seviyelere yükselmeye devam ederken, ekonomiye getirilen sıkılaştırma politikaları da durumu daha da zorlaştırıyor. Özellikle beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren üreticiler, taksit sınırlamasıyla karşı karşıya kaldı. Bu sınırlama, düğün alışverişinde talebin azalmasına ve tüketicilerin daha ucuz ürünlere yönlenmesine neden oldu.

Üreticiler, geçtiğimiz yıllara göre talebin düşmesiyle karşı karşıya kalmış durumda. Ayrıca, uzmanlar taksit sınırlamasının sektörü daha da olumsuz etkileyeceğini öngörüyor. 

Talebin azalması ve taksit sınırlamaları sektörde belirsizlik yaratırken, ev kurma hayali kuran birçok kişi için ek maliyetler ve kısıtlamalar ciddi bir endişe kaynağı haline geliyor.

Evlilik hayali kuran çiftlere kötü haber: Maliyet yüzde 100 arttı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.