Polis memuru dehşet saçtı: 2 şehit var

Adıyaman'da bir polisin karakoldaki meslektaşlarına ateş açması sonucu 2 polis şehit oldu. Olayın faili olay yerinde etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Polis memuru dehşet saçtı: 2 şehit var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman'da bugün saat 20:15 sıralarında, Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.'yü vurdu. Olayın faili S.U.Ş., olay yerinde etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

 Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen polis merkezi amiri K.Ü. ve ekipler amiri G.Ö., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır. Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek  gözaltına alınmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır”.

Polis memuru dehşet saçtı: 2 şehit var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.