Şanlıurfa merkezli dev terör operasyonu! 15 gözaltı

Şanlıurfa merkezli 5 ilde terör örgütü PKK-KCK/PYD/YPG'ye yönelik operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa merkezli dev terör operasyonu! 15 gözaltı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'nin yurt içinde ve dışında gerçekleştirdiği faaliyetlerin tespiti, deşifre edilmesi ve örgüt üyelerinin yakalanması amacıyla operasyon başlattı.

Yapılan çalışma sonucunda, söz konusu terör örgütü adına örgütsel faaliyetlerde bulunduğu, örgüte silah ve mühimmat temin ettiği ve örgüt adına kuryelik yaptığı tespit edilen 11'i Suriye uyruklu toplam 15 şüphelinin yakalanmasına yönelik Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Şanlıurfa, Hatay, Mersin, İstanbul ve Bursa'daki belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

 

15 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında H.A, E.E, M.O, M.Ç, A.C, A.A, A.E.A.A, S.O, H.A, İ.E, H.A, H.E, H.K. isimli 13 şüpheli gözaltına alındı, diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu silah, 1 mavzer, 1 tabanca, 1 av tüfeği, 271 fişek, 3 uzun namlulu silah şarjörü, 1 tabanca şarjörü, 1 el telsizi ve 30 dijital materyal ele geçirildi.

Şanlıurfa merkezli dev terör operasyonu! 15 gözaltı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.